aboutus
lopende band

Opgericht in 1999, heeft de fabriek een geschiedenis van 20 years.public introcuced de binnenlandse en buitenlandse geavanceerde productie en het testen het materiaal, de bedrijfsterkte is overvloedig, geavanceerd productiemateriaal, volledig opsporingsmiddelen die, van het uitstekende vakmanschap, stabiel en betrouwbare kwaliteit dragen.

 

De fabriek specialiseert zich in de productie van diep groefkogellager, hoekig contactkogellager, landbouwmachineslager, roterend uitloperlager, molenlager, het centrerende dragen en andere types van lager, diverse soorten het dragen van, natuurlijk, klanten kunnen klanten ook aanpassen vereisen diverse types van niet genormaliseerd lager, niet genormaliseerd landbouwmachineslager en andere lagers en verwante toebehoren. Wijd gebruikt in motor, kunnen de machines, het materiaal, de voertuigen en andere gebieden in de toepassing worden geïmpliceerd. De producten worden wijd in binnen- en buitenland verkocht.

 

Fabrieksfoto:

 

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

 

Hoe te om een Orde te plaatsen:

 

1. Verzend ons uw dragend onderzoek, met inbegrip van uw dragende modellen, uw hoeveelheid. Als u merkvereiste hebt, te vertellen gelieve ons welk merk u ook vereist.

 

2. Wij zullen dragende prijs voor u opgeven. Voorts volgens de hoeveelheid goederen, zullen wij u verschillende opties van vervoer geven.

 

3. Als u met onze prijs akkoord gaat, zullen wij proformarekening voor betaling maken.

 

 

Onze Voordelen:

1) Hoog - kwaliteit. 100% inspectie om ervoor te zorgen dat elk stuk - kwaliteitsproducten hoog zou zijn!

2) Zeer Grote Voorraad. Veel Kortere Levertijd!

3) Vervaardigingslagers en verpakking volgens uw vereisten

 

Leverancierskwaliteit: het werken slechts met het beste


Onze van de Leverancierskwaliteit en Ontwikkeling (SQD) afdeling waarborgt de onberispelijke levering van hoogste kwaliteits grondstoffen en componenten.
Proceskwaliteit: nauwkeurig, op tijd productie


Alle productiefaciliteiten wenden een Magere benadering in productie aan, implicerend elk teamlid in een filosofie van voortdurende verbetering. Wij hebben overzichtsproductielijnen in al onze installaties. De geïntegreerde productieprocesbeheersing laten ons toe om 100% van de delen bij elke kritieke productiestap te controleren.


OEM-kwaliteit Producten


Wij leveren onze producten aan belangrijke globale fabrikanten van transmissies, assen, verschillen, en vloeibare pompen onder andere; deze klanten gebruiken direct onze producten of integreren hen in hun Origineel Materiaal.

OEM / ODM

Ons bedrijf kan OEM/ODM-technische ondersteuning verstrekken, kan de koper materiaal en technologie verstrekken.

 

wij zijn verantwoordelijk voor productie, verstrekken arbeidskrachten en de plaats, de koper is verantwoordelijk voor verkoop, om onze producten aan klanten te verstrekken die nodig hebben.

 

Onze bedrijffabriek heeft overvloedige beroepsbevolking, geavanceerde productiefaciliteiten en productietechnologie, om de internationale markt voor de vervaardiging en de assemblage van producten diensten van de Commissie te verstrekken.

 

OEM de manier stelde een goede manier voor dat de ondernemingen op basis van hun merkgebonden technologie, die in in de OEM productie van andere producten smelten, klanten van oplossingen voor hun behoeften te voorzien, de ontwikkeling van de ondernemings zelf technologie reeds zo bevorderen, versterkte de invloed van het merk, en de klanten van uitvoerige oplossing is de uitvoerigere en geschikte en nadenkende dienst. Van een ander standpunt,

 

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

OEM de ondernemingen zijn ook gedreven door de ontwikkeling van ondernemingen, die volledig op het principe van redelijke toewijzing van middelen wijst. Bovendien kan het werken op de manier van OEM beperkte interne middelen effectiever toewijzen, het niveau van beheer minimaliseren, de efficiency van beheer verbeteren.

R & D

Verpakking & Levering

1. industriële packing+indusrial cartons+pallets

2. enig merk box+brand cartons+pallets

3. volg de verzoeken van de klant

A. plastic Buizen of Enige Dozen 

B. kartons

Verpakkingsmethode:


Wij hebben veelvoudige pakketten voor beschermd radiaal kogellager


1. Industrieel pakket: plastic buis + document karton + houten pallet


ambachtdocument + document karton + houten pallet


2. Individueel pakket: individueel document vakje + document karton + houten pallet


3. Als vraag van de klant

 

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

 

Verzendwijze:


1. Voor klein bedrag (GW<100kgs>


2. Voor GW tussen 100KGS aan 500KGS, kunnen wij u sturen door overzeese te verschepen of lucht te verschepen


3. Voor hoop (GW > 500KGS), kunnen wij u door overzees sturen

 

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

Contactgegevens