aboutus

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd. Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd. Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd. Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd. Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: DEEG
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 20000000-40000000
Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

De precisie die van Zhonghai van de Linqingsstad marufacturing Co., Ltd draagt. Is nieuwe moderne professionele bearingmanufacturing ondernemingen. Opgericht in 1999, heeft de fabriek een geschiedenis van 20 years.public introcuced de binnenlandse en buitenlandse geavanceerde productie en het testen het materiaal, de bedrijfsterkte is overvloedig, geavanceerd productiemateriaal, volledig opsporingsmiddelen die, van het uitstekende vakmanschap, stabiel en betrouwbare kwaliteit dragen.

Bedrijf dat zich in theproduction van eletrical en mechanische landbouwmachineslagers specialiseert, Diep groefkogellager (bal van de Duim kunnen de diepe groef, het Niet genormaliseerde diepe groefkogellager, r-reeks, 16 reeksen, RLS-reeks, RMS reeks, Autodelen die (autohublager, autoairconditioningslager, auto diep groefkogellager dragen), landbouwmachineslager (de Schijfeg, Van een flens voorzien Schijf, Landbouwlagers met inbegrip van rond, vierkant droeg, hexuitdraai droeg, en de hexuitdraai droeg transportbandlagers), allerlei landbouwmachines niet genormaliseerde lagers, voor cliënten van varioustypes van niet genormaliseerde lagers, landbouwmachineslagers en verwante toebehoren worden aangepast. Theproducts wordt wijd gebruikt in elektrische machines, machines, materiaal, voertuigen, electromechanicaltools, huishoudapparaten, instrumenten, ftnessmateriaal, de fabrieken van het vrije tijdsmateriaal en spoedig. Onze producten worden uitgevoerd naar Rusland, de Verenigde Staten, Pakistan, Duitsland, Irak, Iran, India, Oezbekistan en andere landen.

Het bedrijf met „Integriteitssteunpunt, innovatie en afstand“, dligenlyy hoofd nieuwe tchnology wijdt om nieuw te ontwikkelen verstrekt producwholeheartedly binnenlands en frign de klanten het hoge qualily product, thereasonable prijs, de stisfactory dienst. Warm onderzoeken de welkome nieuwe en oude klanten thuis andabroad aan vist en gids, negtiate en coperae om jint en ceate bilinifuture.

-02-
Geschiedenis

Opgericht in 1999, heeft de fabriek een geschiedenis van 20 years.public introcuced de binnenlandse en buitenlandse geavanceerde productie en het testen het materiaal, de bedrijfsterkte is overvloedig, geavanceerd productiemateriaal, volledig opsporingsmiddelen die, van het uitstekende vakmanschap, stabiel en betrouwbare kwaliteit dragen.

-03-
Dienst

Het bedrijf met „de kwaliteit van vandaag is de markt van morgen, de klantentevredenheid het beleid van de onze achtervolgings“ kwaliteit, overeenkomstig de „mensen, mensen, mensen“ bedrijfsfilosofie, inspanningen is om nieuwe technologie te beheersen, geëngageerd aan de ontwikkeling van nieuwe producten, specifiek om binnenlandse en buitenlandse klanten van kwaliteitsproducten, redelijke prijzen, de bevredigende dienst te voorzien

-04-
Ons Team

Wij hebben een professionele productie en technisch personeel, met professioneel productiemateriaal, gevorderde productietechnologie, sinds zijn onderneming, zijn wij zorgvuldig om zich op de hoogte - kwaliteitsproductie geweest te concentreren van lagers, constant hun eigen technologie en productiewijze verbeteren, lever onophoudelijk inspanningen om aan de behoeften van de vereisten van het klantenproduct in binnen- en buitenland te voldoen, de productie van lagers met hoogte - kwaliteit, redelijke prijs, zullen wij de klant met de beste kwaliteitsdienst, beter behandelen.

Contactgegevens